Нашата мисия е да създадем комфортния дом, който всеки заслужава!

Добре дошли, за нас е удоволствие да ви посрещнем!

hime 2Луксозният бутиков жилищен комплекс Елеганс е от затворен тип и се състои от 3 жилищни сгради с просторен вътрешен двор между тях и 50 броя надземни гаражи.

Местоположението на комплекса е в най-тихия, зелен и чист квартал от екологична гледна точка в град Пловдив – без индустриални предприятия. Има добра комуникация със всяка точка на града и отлична инфраструктурна организация. Спирката на градския транспорт през, която минават 5 автобусни и 2 маршрутни линии е само на 30 метра разстояние. В непосредствена близост са разположени 2 детски градини, ясли, училища, Математическата Гимназия, хранителни магазини (Сани, Лекси, Т-Маркет, Лидъл, Кауфланд), Хирургии, частни МБАЛ (АГ Селена, Каспела, Пълмед), МОЛ Пловдив и др. Живеещите в комплекса могат да се наслаждават на прекрасната панорамна гледка на юг към Родопите, тъй като в близост няма високи сгради, оказващи потискащо въздействие на градската среда. Локацията на Елеганс защитава личното спокойствие на живущите, като същевременно им осигурява възможност за общуване.

grass new

Сградите в Елеганс са със строго геометрични форми, като е спазено максимално отстояние една от друга, с цел постигане на допълнителен простор, светлина и въздух. Блокчетата са обединени с обширен вътрешен двор с красиво озеленяване, детска площадка, алеи и кътове за почивка. Дворът и площадката ще са винаги на разположение за кратка разходка, време за отдих с книга в ръка или весели игри с децата.

Elegance 01

Строителството на комплекса се осъществява по международно признати стандарти. Вложените материали са възможно най- качествените и най- висок клас на пазара в България: Тухли – Wienerberger Porotherm, външна топлоизолация – 8 см., най- висок клас PVC дограма с двоен 4 сезонен стъклопакет с цвят златен дъб, Френска отводнителна система Nicoll, интериорни МДФ врати и входни блиндирани, пълно окабеляване, монтирани ключове и контакти, супер луксозни общи части изцяло покрити с камък гранит, 6 местен хидравличен асансьор с автоматични врати, тротоари Semmelrock. В работния процес участват високо квалифицирани и прецизно подбрани работници, които биват стриктно контролирани от инвеститора и наетия строителен надзор.