Нашата мисия е да създадем комфортния дом, който всеки заслужава!
Добре дошли, за нас е удоволствие да ви посрещнем!


Жилищна сграда CLASS HOUSE e разположена в тихата и предпочитана част на кв. Христо Смирненски в близост до големите магазини, Mall Plovdiv, Гребна База, Парк Отдих и Култура, ясли, детски градини и училища. Местоположението на комплекса е до спирка на градския транспорт, която осигурява добра комуникация с всяка точка на града. Бутиковата жилищна сграда CLASS HOUSE се състои от 2 секции, всяка от които по 5 жилищни етажа, партер с магазини и гаражи, сутерен с мазета и складове. В двора на сградата са предвидени достатъчно паркоместа за свободно паркиране на живущите, както и тревни площи около сградата с висока и ниска декоративна растителност, много цветя и дървета, кът за отдих с места за сядане, което допринася за комфорта на всеки.

Жилищата в продажба са едностайни, двустайни и тристайни, с възможност за обединяване за любителите на големите пространства. Апартаментите са проектирани с функционални разпределения и просторни тераси даващи възможност за създаване на уединени кътчета за отдих с отлична панорама, с невероятна гледка към Родопите. Елегантна архитектурна визия, съчетана със специфични архитектурни елементи, облицовки от Еталбонд. Парапетите на балконите и вертикалните акценти по фасадата ще бъдат изпълнени от стъкло и профилиран метал.

Разположението на жилищна сграда CLASS HOUSE предлага всичко, което поискате за уюта, сигурността и свободното време на цялото Ви семейство. Едно чудесно място за живеене с всички необходими удобства. При интерес от Ваша страна се свържете с отдел продажби на тел: 0896 610 992 за да Ви окажат пълна подкрепа и съдействие при избора на най-подходящия за Вас имот.